Wat Eten We Vandaag: Stokbrood-kruidenboter-nacho’s
Kun je niet kiezen tussen nacho’s of stokbrood? Ga dan eens voor deze stokbrood-nacho’s. Super lekker en een verrassing voor op tafel tijdens de borrel. Met een snelle kruidenboter en kaas zal het voor velen een favoriet zijn.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: variabel, borrel
Ingrediënten:
- 1 rustiek stokbrood
- 5 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 10 takjes verse bieslook
- 100 gr ongezouten boter
- ½ tl zout
- 1 teen knoflook
- 50 gr cherrytomaatjes
- 60 gr geraspte mozzarella
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Appelcake met gember en yoghurt
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen carpaccio
Flammkuchen is ontstaan in de regio Elzas, door de jaren heen is de flammkuchen op steeds meer plekken populair geworden, waaronder in Nederland. In dit recept beleggen we de flammkuchen met carpaccio en natuurlijk rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. -
Wat Eten We Vandaag: Kapucijnerschotel met tuinbonen en quinoa
Een lekker vegetarisch, voedzaam gerecht? Wij hebben het voor je gevonden. De kapucijners spelen de hoofdrol in dit recept. Kapucijners zijn peulvruchten uit de erwtenfamilie en bevatten ontzettend veel voedingsvezels waardoor het een geschikte vervanger is voor vlees. In de zomerperiode kun je kapucijners ook vers verkrijgen, maar voor dit recept gebruiken we voorgekookte kapucijners. Wel zo makkelijk. -
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks
Venkel, room en kaas zijn een match made in haven. In dit gerecht zit deze gouden combinatie van ingrediënten verwerkt. Dit ovengerecht maken we af met krieltjes en kip voor een goed gevulde maaltijd.
-
PREMIUM4
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
-
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Receptenwedstrijd
Jungle Café maakt wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum
EINDHOVEN - Het Jungle Café aan de Edisonstraat 21 is een vegan en kindvriendelijk café voor koffie, ontbijt, lunch, maar ook catering. Voor de vegan receptenwedstrijd maakte de chef een wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum.Eindhoven