Wat Eten We Vandaag: Tiramisu ontbijttaartje met overnight oats
Begin de dag met een ontbijt variant van je favoriete dessert. Voor dit tiramisu ontbijttaartje laten we havermout, melk, espresso en maple syrup een hele nacht weken in de koelkast. Hierdoor neemt de havermout het vocht van de espresso en maple syrup op en krijg je overnight oats.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 1 nacht wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 160 gr havermout
- 150 ml volle melk
- 120 ml espresso
- 4 el maple syrup
- 10 gr pure chocolade
- 2 el mascarpone
- 2 tl cacaopoeder
- 1 aardbei
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Crumble met rood fruit, noten en kokosyoghurt
Deze vegan crumble met rood fruit is lekker als uitgebreid ontbijt in het weekend of als tussendoortje. Het ziet er smaakvol uit en is ook nog eens makkelijk te maken. De kokosyoghurt kan eventueel vervangen worden elke andere vegan yoghurt naar keuze. -
Wat Eten We Vandaag: Kip tandoori traybake
Gemakkelijk en snel iets op tafel toveren? Ga dan voor een traybake. Je snijdt al je favoriete ingrediënten, legt het geheel op een bakplaat en schuift deze zo de oven in. Vanavond: een kip tandoori traybake. Kip tandoori is een traditioneel Indiaas gerecht, waarbij de kip wordt gemarineerd in yoghurt en diverse kruiden. -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken rijst met pittige cajunkip
In dit gerecht staan cajunkruiden centraal. Cajun kruiden zijn een mix van verschillende kruiden zoals cayennepeper en knoflookpoeder. Het zijn smaakmakers die de gebakken rijst net een beetje extra pit geven. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
PREMIUMKoken & Eten
Stephanie (22) liet 250.000 suikervrije cocktails in blik aanrukken: ‘Doel is om marktleider te worden’
Stephanie Troost (22) deed met haar Lica Drinks een gooi naar de titel ‘Meest Veelbelovende Jonge Ondernemer 2022'. Het bleef bij een nominatie, maar haar pre-mixed cocktails zonder toegevoegde suikers gaan als een speer. Troost zegt proost.
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
-
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
Koken & Eten
Eten voor onder 2,50 euro: met deze 5 recepten lukt dat moeiteloos
Lekker koken zonder dat je geld meteen op is? Het kan. Eatertainment geeft vijf budgetgerechten die allemaal minder dan 2,50 euro kosten.