Wat Eten We Vandaag: Tortilla chips uit de airfryer met drie dips
Chips is voor velen een favoriete snack bij een borrel of een ouderwets tv-avondje. Ga voor een bewuste en gezondere keuze en kies voor tortillachips uit de airfryer met 3 dips. Heb je nog wat tortillachips over? Geen probleem. Je kunt deze 2 tot 3 dagen bewaren in een afgesloten bakje.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: borrelhapjes
Ingrediënten:
- 3 volkoren tortilla’s
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
Voor de avocadodip
- 2 avocado’s
- 40 gr feta
- 1 tl limoensap
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
Voor de bietendip
- 120 gr kikkererwten uit blik
- 2 kleine gekookte rode bietjes
- 2 el olijfolie
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
- 40 gr zachte geitenkaas
Voor de yoghurtdip
- 2 takjes koriander
- 180 gr Griekse yoghurt
- 1 tl limoensap
- 1 el olijfolie
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Bietjessalade met mandarijn en walnoot
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel. -
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol? -
PREMIUM
Duitsers moeten steeds minder hebben van hun oer-eigen worst
De toekomst van de oer-Duitse curryworst is in gevaar. Op bijna iedere hoek van de straat is de lekkernij te verkrijgen, maar Duitsers eten steeds minder vlees. Worstenverkopers zien verkopen dalen: ‘Ik zou vegetarische worsten verkopen, als ik nu opnieuw zou beginnen.’ -
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
Broccoli: je houdt ervan of helemaal niet. Om toch wat groenten binnen te krijgen, hebben wij deze groente verwerkt in wafels. En geloof ons: het is verrukkelijk. Ook voor de moeilijkste eters onder ons is het lekker. Zo krijgen ze toch wat extra groenten binnen, terwijl ze genieten van broccoliwafels.
-
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
-
-
-
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
Wat Eten We Vandaag: Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta
Frittata betekent vrij vertaald vanuit het Italiaans gebakken en dat is precies wat we met de eieren en andere ingrediënten zoals paprika, champignons en prei doen. Een lekker en makkelijk vegetarisch eenpansgerecht voor de lunch of het avondeten.