Wat Eten We Vandaag: Tortizza met vegetarische salami en jalapeño
Tortilla en pizza samen maakt…juist: tortizza! Dit heerlijke gerecht zet je binnen een paar minuten op tafel en je kunt al je favoriete toppings toevoegen. Wij beleggen deze tortizza met vegetarische salami en jalapeño. Dit recept is ook ideaal als borrelhapje.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 250 gr cherrytomaten
- 1 avocado
- 1 pot tomaten salsa
- 8 wraps
- 1 pakje vegetarische salami
- 100 gr Cheddarkaas, geraspt
- 10 jalapeño ringen uit pot
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met falafel en kruidige boontjes
Deze goed gevulde wraps zorgen er voor dat je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente bijna binnenkrijgt. We kruiden de sperziebonen met een boemboe, wat een echte smaakmaker is. Hierdoor heeft het gerecht qua kruiden niet meer nodig dan dat. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu light
Tiramisu is het favoriete toetje van velen en met reden. Wij maken deze lichtere variant met slechts vier ingrediënten: eierkoeken, espresso, magere kwark en cacao. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.
-
Wat Eten We Vandaag: Uiensoep met tijm en laurier
Zin in een lekker soepje waar maar weinig ingrediënten voor nodig zijn? Maak dan deze heerlijke uiensoep! De toevoeging van tijm en laurier geeft de soep een unieke smaak. Serveer deze soep met een lekker broodje, zoals zelfgemaakt breekbrood. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: 3 in 1 pan oud-Hollandse pannenkoekjes met rozijnen
‘Drie in de pan’ is een oud-Hollands gerecht. Drie kleine, dikke pannenkoekjes worden met zijn drieën in de pan gebakken. Traditioneel wordt het beslag met gist gemaakt en gist moet rijzen. Voor deze snelle variant gebruiken we daarom zelfrijzend bakmeel, dan kun je meteen aan de slag. -
Wat Eten We Vandaag: Romige kip Marsala
Kip Marsala of ‘pollo al Marsala’ is een Italiaans kipgerecht met romige saus. De saus wordt gemaakt met volle slagroom, champignons en Marsala wijn. Die laatste wordt geproduceerd op Sicilië.