Wat Eten We Vandaag: Vega regenboog plaattaart
De geroosterde regenboog wortelen maken deze plaattaart een lust voor het oog. De zoete smaak van de wortelen combineert uitstekend met de romige ricotta en zoutige smaak van feta. Een heerlijke maaltijd en bovendien boordevol groente.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 6 plakjes bladerdeeg
- 3 el ricotta
- 100 gr feta
- Peper en zout
- 600 gr regenboog wortelen
- 2 el olijfolie
- 1 el honing
- Zeezout
- 1 tl knoflookpoeder
- 40 gr pecannoten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Honingcake met noten
Heerlijk: voor deze cake zijn slechts vijf ingrediënten nodig, en grote kans dat je die al in huis hebt. -
PREMIUMEnergie
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Wat Eten We Vandaag: Rode bietenstamppot met appel en brie
Een simpel gerecht waar niet veel ingrediënten voor nodig zijn, dat komt af en toe wel goed uit. Ga eens voor deze kleurrijke stamppot van rode bieten met brie en walnoten. De romige stamppot heeft een heerlijk zoete smaak en is even wat anders dan de standaard stamppot. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus. -
-
-
PREMIUM
‘Mijn oma maakt de lekkerste...’: Hollandse prak weer populair
Wie gehaktballen, aardappelpuree of stamppot zegt, denkt meteen terug aan grootmoeders keuken. Oma’s maken immers de lekkerste Hollandse kost. En recepten van die ouderwetse prakkies zijn weer enorm populair. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit zijn de lekkerste stroopwafels uit de supermarkt: bros van buiten, smeuïg van binnen
De stroopwafel is de populairste koek van Nederland. Niet alleen bij toeristen, ook wijzelf lusten hem graag bij de koffie of thee. Iedere supermarkt heeft zijn eigen merk in het schap. Welke is de lekkerste?