Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure ingelegde groenten en yoghurtsaus
Deze heerlijke visburgers kun je heel makkelijk zelf maken. In dit recept gebruiken wij kabeljauw, maar je kunt zelf kiezen welke vis je gebruikt. De visburger wordt geserveerd op een knapperig broodje in combinatie met frisse yoghurtsaus en ingelegde groenten; een heerlijk gerecht.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1/2 komkommer
- 2 radijsjes
- 1 sjalot
- 2 el witte wijnazijn
- 1 tl suiker
- 120 gr witvis (bv pangasiusfilet)
- 2 eieren
- 6 el bloem
- Rasp van ½ citroen
- 6 el paneermeel
- Peper en zout
- 1 el kokosolie
- 8 gr bieslook
- 4 tl kappertjes
- 2 augurken
- Klein handje verse dille
- 6 el volle yoghurt
- ½ tl paprikapoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 volkoren broodjes
- 50 gr gemengde sla
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Nieuw medicijn tegen obesitas: ‘Gewichtsverlies van meer dan 20 procent mogelijk’
Een medicijn tegen obesitas? Daar kijken veel mensen (binnen en buiten de medische wereld) halsreikend naar uit. Een nieuw, grootschalig onderzoek lijkt uit te wijzen dat er een vorm van medicatie is gevonden die bij een deel van de patiënten helpt. -
VIDEO
Steekproef: Veel vishandelaren maken er een potje van en informeren hun klanten slecht
Van de Nederlandse viswinkels en viskramen houdt 99 procent zich niet aan de etiketteringsregels, zegt de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek. Dat belemmert klanten bij het maken van een duurzame keuze. -
Kokende Jesse Klaver gaat viraal op social media: 'Dit is zo leuk om naar te kijken’
Met de verkiezingen in het vooruitzicht doen politieke partijen er alles aan om zich van hun beste kant te laten zien. En waar kunnen zij dat nou beter doen dan op social media? Ook GroenLinks zet haar beste beentje voor en is inmiddels al een aantal maanden actief op TikTok. Fractievoorzitter Jesse Klaver gaat nu een stapje verder, want met zijn TikTok-video ‘Koken met Klaaf’ verrast hij zijn volgers. ,,Maak hier alsjeblieft een serie van’’, luidt een reactie. -
PREMIUM
Stadsbestuur buigt voor horeca en past regels zo aan dat culinaire wandelingen toch nog mogen
De gemeente heeft de regels aangepast voor stadswandelingen die bedoeld zijn om de horeca te ondersteunen. Ze kunnen nu conform de coronaregels alsnog doorgang vinden. -
Koken & eten
Kiezers willen vlees eten best indammen, maar hun favoriete politieke partij heeft daar vaak geen trek in
Veel Nederlanders willen best minder vlees, eieren en zuivel eten, maar hun favoriete partij in veel gevallen niet. Dat blijkt uit een onderzoek dat vandaag verschijnt.
-
Wat Eten We Vandaag: Cookies & cream trifle
Knapperige cookie kruimels vergezeld door romige, luchtige laagjes en een cookie crème. Klinkt goed, toch? Het leuke is dat de trifle geserveerd in glaasjes erg feestelijk en indrukwekkend eruit ziet, maar supersimpel is om te maken. Weinig werk, groots resultaat! Je moet deze romige trifle absoluut een keer hebben geprobeerd. -
Wat Eten We Vandaag: Preitaart met pangasiusfilet
Een hartige taart vinden wij minstens zo lekker als de zoete variant. In dit recept gaan wij voor een hartige preitaart met een vulling van pangasiusfilet, ricotta en erwten. De preitaart is goed gevuld waardoor deze perfect is als avondmaaltijd. -
Wat Eten We Vandaag: Kip uit de oven met wortel en mandarijn
Geef een frisse draai aan je kipgerecht met onze kip uit de oven met wortel en mandarijn. De regenboogwortelen en gele biet zorgen voor een kleurrijke touch.