Wat Eten We Vandaag: Vispie met Aziatische groenten
Fan van ovengerechten? Probeer dan eens deze ovenschotel met Aziatische groenten en vis. De vispie met romige aardappelpuree bak je heerlijk krokant in de oven. Wil jij nog een extra smaakmaker toevoegen aan dit gerecht? Serveer het dan met piccalilly.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 1 uur en 10 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 500 gr iets kruimige aardappelen
- 75 gr kruidenroomkaas
- 4 el ongezouten roomboter
- 1 eidooier
- 3 stengeltjes bieslook
- 2 takjes peterselie
- 300 ml volle melk
- 1 tl nootmuskaat
- 3 el bloem
- ½ tl gemalen venkelzaad
- 300 gr zalmfilet
- 250 gr kabeljauwhaas
- 1 paksoi
- 200 gr bimi
- 100 gr shiitake
- 2 el paneermeel
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus. -
Wat Eten We Vandaag: Citroen-witte chocolade kwarktaart bites
Deze knapperige bites hebben een frisse, eiwitrijke binnenkant en een zoete topping van witte chocolade. Eet ze als toetje, neem ze mee tijdens de picknick of eet ze lekker als snack. Je kunt ze vergelijken met mini cheesecakes. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Noedels met gemarineerde speklapreepjes
Dit snelle, simpele gerecht is ontzettend smaakvol. Door de sesamzaadjes te roosteren en toe te voegen aan de noedels, krijgen deze een verrassend lekkere smaak. De speklapjes marineren we in allerlei smaakmakers voor een ware smaakexplosie.
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
-
-
-
Receptenwedstrijd
Jungle Café maakt wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum
EINDHOVEN - Het Jungle Café aan de Edisonstraat 21 is een vegan en kindvriendelijk café voor koffie, ontbijt, lunch, maar ook catering. Voor de vegan receptenwedstrijd maakte de chef een wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum.Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm.