Wat Eten We Vandaag: Yoghurt bowl met muesli en bosbessenjam
Zet binnen no time een heerlijke breakfast bowl op tafel. Wij voegen hier voor een zoete touch graag wat bosbessenjam aan toe. Lekker!
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Ingrediënten:
- 2 el bosbessenjam
- 50 gr bosbessen
- 5 el muesli
- 1 el chiazaad
- 1 el geraspte citroenschil
- 175 ml halfvolle yoghurt
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Chinese loempia’s met zoete mosterdsaus
Meneer Hamersma weet alles over wijn, mevrouw Hamersma doet niets liever dan koken. Deze week: Chinese loempia’s. Met een kraak-sappige rosé. -
PREMIUMRecensie
Liefhebber van vlees kan watertanden bij Giornale in Eindhoven
Chef-kok Kevin Penris van restaurant Giornale snijdt het vlees zelf uit en heeft daarmee een uitstekende controle op de kwaliteit. En dat is te proeven! Beoordeling 7,9. -
Wat Eten We Vandaag: Rode bieten wraps met linzen en cottage cheese
Een gezonde maaltijd, boordevol groenten die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Deze geweldige rode bieten wraps met linzen en cottage cheese zijn binnen no-time klaargemaakt. -
PREMIUM
Martijn (45) verdiende Michelinster op een Ierse klif, nu komt hij zijn kookkunsten vertonen in Gouda
Hij was in 2010 de eerste in Ierland die buiten Dublin een Michelinster kreeg. En hij stond achter de stoof voor gasten die soms het vliegtuig namen om te komen eten. Binnenkort bestiert de chef-kok hotel Relais & Chateaux Weeshuis Gouda. Zijn naam: Martijn Kajuiter (45). -
Nederlandse meelwormenkweker in Franse handen: kans om mensen insecten te laten eten
De Nederlandse meelwormenkweker Protifarm wordt overgenomen door zijn Franse branchegenoot Ynsect. Die ziet grote kansen om mensen de insecten te laten eten, nu dat sinds 1 januari veilig wordt geacht in de Europese Unie. Van de meelwormen kunnen onder meer voedingssupplementen voor sporters en mensen met spijsverteringsziekten worden gemaakt, maar ook gewoon vleesvervangers.
-
PREMIUMvideo
Sanie (23) bezocht alle 173 McDrives van Nederland: ‘Heb honderden kipnuggets besteld’
Sanie Patty (23) tufte, in strijd tegen de coronaverveling, door alle 173 McDrives van Nederland. Hij bestelde overal eten en bewaarde zijn bonnetjes in twee goudgele plakboeken. ,,De lekkerste kipnuggets at ik in Enschede.” -
Wat Eten We Vandaag: Bietentortilla’s met aardbeien, kwark en gepofte quinoa
Deze heerlijke bieten tortilla’s zijn in een handomdraai gemaakt en ideaal als ontbijt. De combinatie van aardbeien, kwark en gepofte quinoa zorgt voor een goed begin van je dag! -
Wat Eten We Vandaag: Quinoa-salade in een pot met tonijn en mini-mozzarella
Salad in a jar is een salade die is opgebouwd uit laagjes en wordt gemaakt in een potje (in het Engels ‘jar’). Het voordeel hiervan is dat je het gemakkelijk mee kunt nemen en onderweg kunt opeten zonder dat je salade zompig wordt.