Wat Eten We Vandaag: Zalm met aardappel, venkel en aïoli

Vanavond eten we ‘gewoon’ zalm met aardappel, venkel en aïoli. Niks geks, maar o-zo lekker. Soms is dat precies wat je nodig hebt na een zware werkweek. 

Ingrediënten
- 800 g aardappels
- zout en peper
- ½ bos bospeen
- ½ tl anijszaad
- 3-4 tenen knoflook
- 2 eidooiers
- 1-2 citroenen
- zonnebloemolie
- 2 venkelknollen
- 1 el witte balsamicoazijn
- olijfolie
- 4 zalmfilets met huid

Benodigdheden
Mes, pan voor aardappels, pan voor wortels, koekenpan, vijzel, evt. rasp, garde, dunschiller, evt. mandoline of kaasschaaf

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Zalm met aardappel en aiolie © 24Kitchen