Zit er puur of wit in een roze paaseitje? Door dit overzicht grijp je niet meer mis
Koken & etenPasen betekent: veel chocoladepaaseitjes eten. Ze zitten allemaal verpakt in vrolijke, kleurrijke papiertjes, maar achter welke kleur zit jouw lievelingssmaak verborgen?
Delen per e-mail
In dit overzicht zijn alle paaseitjes per winkel of merk te vinden. Nu wordt het vinden van jouw favoriete smaak een eitje. Let op: meestal vind je in een rood papiertje een puur eitje en in een blauwe een melkeitje, maar sommige merken gooien alles op zijn kop. Zoek jouw winkel of jouw merk en je grijpt niet meer mis.
Hema
Coop
Dirk
Lidl
Jumbo
Albert Heijn
Milka
Aldi
Time2Choco
Lindor
Plus
Dit artikel verscheen eerder op 3 maart 2021.
Bekijk hier de video's over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Honderden medewerkers Jumbo geraakt door reorganisatie, FNV spreekt van ‘verkapte bezuiniging’
Jumbo gaat na de zomer reorganiseren. Daarbij verdwijnen volgens de supermarktketen geen banen, maar er vervallen wel functies. Medewerkers die dit raakt zullen dus moeten solliciteren op een nieuwe positie. Vakbond FNV waarschuwt medewerkers ‘niet in een nieuw trucje te trappen’, waarmee de supermarktketen de salarissen van personeel zou kunnen verlagen. -
Nederlandse meelwormenkweker in Franse handen: kans om mensen insecten te laten eten
De Nederlandse meelwormenkweker Protifarm wordt overgenomen door zijn Franse branchegenoot Ynsect. Die ziet grote kansen om mensen de insecten te laten eten, nu dat sinds 1 januari veilig wordt geacht in de Europese Unie. Van de meelwormen kunnen onder meer voedingssupplementen voor sporters en mensen met spijsverteringsziekten worden gemaakt, maar ook gewoon vleesvervangers. -
Video
Tip (alvast voor Pasen): zo maak je een perfect gekookt ei
Je ontbijt of salade is niet compleet zonder heerlijk zachtgekookt eitje. Maar hoe krijg je het perfect? Chef Julius Jaspers weet het. -
PREMIUM
Topkok moest door corona zijn huis verkopen en zit nu weer aan de gehaktbal bij moeder
Topkok Eric-Jan Fransen (52) kookte voor grote namen als prins Claus en schrijver Jan Wolkers. Maar tegenwoordig wordt er voor hem gekookt. Moeders gehaktbal, letterlijk. Om zijn kookstudio in Den Haag overeind te houden, kon hij niet anders dan zijn huis verkopen en weer bij ‘mama’ gaan wonen. -
PREMIUMVIDEO
Vasten is goed voor darmen en lever: ‘Sla de lunch voortaan over’
Vasten is goed voor de darmen en lever. Zo goed zelfs dat hoogleraar maag-, darm- en leverziekten Maikel Peppelenbosch aanraadt om de lunch voortaan over te slaan. ‘Door meer tijd tussen maaltijden te laten, wordt de darmflora beter en zit je lekkerder in je vel.’
-
PREMIUM
Vandaag worden de Michelinsterren uitgereikt, maar het goede nieuws ligt al op straat: ‘De jus is er een beetje af’
EINDHOVEN - Foutje bedankt. De nieuwe Michelinsterren lekten zaterdagochtend uit. Spanning van maandag zit nog wel in wie sterren behoudt. ,,Het is jammer, de spanning van de dag is nu weg.” -
PREMIUMKoken & eten
Jij wilt afvallen, maar je partner eet de hele tijd chips? Diëtiste geeft haar negen beste tips
Hoe moeilijk is gezond proberen te eten, als je partner niet meedoet? Voor veel mensen herkenbaar. De ene probeert gezond te eten, terwijl de ander ongezonde kost verorbert. Of de ene houdt van vlees en de ander wil plantaardig. Het kan frustraties opleveren, weet diëtiste Sanne Mouha. -
Wat Eten We Vandaag: Aubergineschnitzel met pastinaakpuree en gepofte tomaatjes
Aubergines hebben een heerlijke vlezige textuur en zijn daarom ideaal als vleesvervanger. In dit gerecht maken we krokante schnitzels van deze donker paars gekleurde groente. Heerlijk in combinatie met gepofte tomaatjes en een puree van pastinaak en knoflook.