Zo houd je schone handen als je een avocado snijdt
We hebben allemaal wel eens van problemen tijdens het koken. Je handen schoon houden tijdens het snijden van avocado's kan bijvoorbeeld zo'n probleem zijn. Met deze trucs heb je voortaan geen last meer van vieze handen en lastige pitten.
Delen per e-mail
Avocado's zijn enorm populair. Daarom is het zonde dat avocado snijden vaak zorgt voor een bende. Met deze tips gaat het snijden gelukkig veel makkelijker.
Snijd tot op de pit in een rondje.
Draai dan de twee helften tegen elkaar in.
Vervolgens haal je met een mes de pit eruit.
Je kunt je avocado zo snijden dat het perfect is voor een salade, op brood of als dip voor nacho's.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
In deze kibbeling van Albert Heijn zit geen flinter vis (wel rijst en mais)
Het aanbod aan visvervangers op de markt is nog klein. Er is zalm van soja en visvrije tonijn, maar vergeleken bij vleesvervangers blijft het aanbod nog ver achter. Albert Heijn maakt vandaag bekend kibbeling te gaan verkopen zonder vis. -
PREMIUM
Topman over vleesvervangers: 'Het verschil met vlees is veel kleiner geworden’
Over 30 jaar staan er alleen nog knuffelkoeien in de wei tussen de wilde bloemen. Voor vlees hebben we het dier niet meer nodig. Vivera, marktleider bij de vleesvervangers, denkt echt dat het kan. -
Video
Zo wordt het perfecte, ouderwetse worstenbroodje gemaakt
Zes weken lang trekt Janny van der Heijden door het land om te achterhalen hoe Nederland eet. De culinaire alleskunner gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. Vandaag komen er worstenbroodjes op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Pink Moon Milk
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan je eigen Pink Moon Milk. De Pink Moon Milk is perfect om te drinken voordat je naar bed gaat, zodat je heerlijk slaapt. -
PREMIUM
Koffie met een vleugje stroopwafel, roze koek of vanille? Bram (23) en Anouk (22) maken smaaksiropen
Iedereen verdient een verwenmomentje voor thuis, vinden broer en zus Bram (23) en Anouk (22) Wendel. Daarom maken ze siropen met oer-Hollandse smaakjes als stroopwafel en bitterkoekjes. Lekker voor in de koffie, een cocktail of over het dessert.
-
PREMIUMKoken & eten
In deze chocoladefabriek in Brabant kun je je eigen pak hagelslag maken
Het heeft de sfeer van Sjakie in de Chocoladefabriek, maar het is levensecht. In een nieuwe chocoladefabriek in het Brabantse Veghel die nu in de maak is, maak je je eigen chocoladereep, in je eigen favoriete smaak, met je zelf ontworpen wikkel erom. In de fabriek werken alleen maar jonge mensen. -
Met één bericht op LinkedIn verkopen Merijn en Daan 100.000 bitterballen
Met hun bedrijf Risottini zijn Merijn Kok en Daan Klein campagne begonnen om van hun bitterballen af te komen. Vanwege de langdurige sluiting van de horeca lagen er nog 100.000 risotto-bitterballen in de vriezer en om te voorkomen dat ze smaakverlies zouden lijden kon iedereen hun snackjes bestellen. -
PREMIUMRecensie
Restaurant Bommels Bakhuys: Koken met een fijne Franse slag
Met het afhaalmenu van restaurant Bommels Bakhuys in Zaltbommel raken we steeds meer in herkenbare Franse sferen. Geen poespas, eerlijke smaken. Maar waar zijn de broodjes? Beoordeling 7,2.