Zo maak je een écht goede gehaktbal

Koken & etenLaura de Grave rijdt voor het programma Lekker Lokaal door Nederland op zoek naar de beste lokale gerechten. Vandaag proeft ze de specialiteit van chef-kok Albert Kooy. Hij weet hoe je een heel goede gehaktbal maakt. 

  1. Groot tuinterras van café Barron in Valkenswaard blijft dicht: ‘Als wij opengaan, krijgen we een kudde stieren op ons af’
    PREMIUM

    Groot tuinterras van café Barron in Valkens­waard blijft dicht: ‘Als wij opengaan, krijgen we een kudde stieren op ons af’

    VALKENSWAARD - Natuurlijk, ze hadden ervoor kunnen kiezen om het grote terras klokslag 12.00 uur open te gooien. Maar dat uitbaters Ron van de Moosdijk en Xaviera van Tintelen van café Barron in Valkenswaard dat woensdagmiddag niét hebben gedaan, is een heel bewuste keuze. Restaurant Grotel's Genieten in Bakel heeft bewust wél het terras geopend, hoewel het weinig denkt te verdienen gezien de weersvoorspellingen
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant