Naamgever en eigenaar Chung Wai Liu (rechts ) en chef Yiu ManChun: heel veel eend, maar ook twee mooie stukken chocola
Volledig scherm
PREMIUM
Naamgever en eigenaar Chung Wai Liu (rechts ) en chef Yiu ManChun: heel veel eend, maar ook twee mooie stukken chocola © Frank de Roo

Zo’n krokante Pekingeend van Chung, die wil je wel thuis op een opgewarmd flensje

De Pollepel thuisHet nieuwe jaar biedt hoop, ook voor de horeca. Maar voorlopig mogen restaurants nog altijd geen gasten ontvangen. Bij restaurant Chung gaan ze in 2021 vol goede moed door met afhalen en bezorgen. Voor de Pollepel Thuis bestellen we er een ‘Pekingeend-menu’, met crunchy eendenhuid in zijdezachte flensjes.

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant