PREMIUM
In dit restaurant smul je van een wilde hazenbout (maar kijk wel even of er geen kogel inzit)
GOUDEN POLLEPELTwee dames naast ons hebben het veel te druk om te bestellen. Uiteindelijk gaan ze zwaaien. Ondertussen genieten wij in restaurant ‘s Molenaarsbrug in Alphen van eendenborst en van een wilde hazenbout zonder kogeltjes.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMgouden pollepel
Je hebt van die plekjes waar je direct blij van wordt. Dat geldt ook op dit mini-landgoedje
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Bistro Berg en Dal. Heerlijk op vakantie vlakbij huis. Hier eet je verse salades en groenten uit de eigen kas op een mini-landgoed en waai je daarna lekker uit op het prachtige Zuiderstrand. -
PREMIUM
Droogte: bonen uit Afrika kunnen straks hier groeien
Velden vol Bambara grondbonen of soja die welig wuiven in de Brabantse wind; het is een toekomst die volgens plantenfysioloog Henk Hilhorst helemaal niet ondenkbaar is. Waarom? Ze kunnen goed tegen droogte. -
PREMIUM
WineStein: de digitale sommelier, ook in sterrenrestaurants
NIJMEGEN - Uit eten en dan een tablet op tafel om de juiste wijn uit te zoeken? Klinkt niet romantisch, maar werkt goed. Ook in sterrenrestaurants. De app WineStein is veel meer dan een vervanger van de wijnkaart. -
PREMIUMEnergie
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema.
-
PREMIUMgouden pollepel
La Liguria is een fijne hotspot bij haven en zee, wat zou die oude sluiswachter gesmuld hebben
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: La Liguria. De Italiaanse koks van Liguria staan nu fijn te kokkerellen vlakbij de haven en in de lucht van zilte zee. Wat zou die oude sluiswachter gesmuld hebben zeg. -
-
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
PREMIUM
Steun voor 2.300 horecazaken in de regio
EINDHOVEN - De tapkraan had de komende dagen bijna non-stop open moeten staan. Maar de coronapandemie gooit ook met carnaval roet in het eten voor de horeca. In plaats daarvan moet steun van de overheid uitbaters nog overeind houden. In deze regio deden de afgelopen tijd 2.300 horecabedrijven een beroep op de overheid.