-
TIP: Zo gaat je mayonaise nooit meer in de schift
Niets lekkerder dan een goede mayonaise om een gerecht af te maken. Ook is er niets irritanter dan een mayonaise die altijd schift. Gelukkig heeft chef Julius Jaspers hier dé oplossing voor. -
Tip: Zo bak je de perfecte biefstuk
Een lekker mals biefstukje gaat er op z'n tijd wel in. Maar wat is het zonde als dit sappige stuk vlees z'n mooie laagje verliest en het aanbakt in de pan. Wil je weten hoe je van die aangekoekte gerechten afkomt? Lees snel verder. -
Tip: Eet dit vooral niet voordat je gaat sporten
Zoals we inmiddels weten kan bepaald eten je een echte boost geven voordat je gaat sporten. Helaas zijn er ook producten die je work-out in de weg zitten. Dit zijn de dingen die je vooral niét moet eten. -
TIP: Nooit meer slappe sla
Een frisse salade kan ontzettend lekker zijn. Het is echter een dealbreaker als je sla tijdens de bereiding verandert in een slappe hap. Daarom hebben we de hulp van onze redder in nood, chef-kok Julius Jaspers, ingeroepen. Hij heeft de gouden tip. -
TIP: Zo heb je geen last meer van natte quichebodems
Je kent het misschien wel: je hebt je uitgesloofd en dit resulteert in een prachtige quiche. Je snijdt hem aan en... je hebt een zompige, vieze bodem?! Super zonde! Gelukkig helpt Chef-kok Julius Jaspers je voorgoed van dit probleem af.