Volledig scherm
PREMIUM
Een diner op het terras van de Brabantse Kluis. © Jean Pierre Reijnen

Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel, een prachtige pleisterplaats

RecensieAARLE-RIXTEL - De filosofie van chef Danny van der Linden van de Brabantse Kluis is topproducten op een eerlijke manier verwerken en de gast iets heerlijks voorschotelen. In het prachtige cultuurlandschap rondom een statig klooster in Aarle-Rixtel nemen we in de herberg de proef op de som. Beoordeling: 7,0

Pal aan een landelijke fiets- en wandelroute vlakbij Aarle-Rixtel ligt de Brabantse Kluis. Op weg ernaartoe zien we de koeien in het felgroene gras grazen. Voor ons doemt het statige Missieklooster op waar nog steeds zusters wonen en werken. Ernaast ligt de Herberg in de oude kloosterboerderij. Hier staan Christa en Geert Migchels aan het roer. Christa ontfermt zich over de horeca en Geert over het erf en de dieren.