Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Helmonder mishandelt man uit Aarle-Rixtel met honkbalknuppel na ruzie in relationele sfeer

AARLE-RIXTEL - Een 37-jarige man uit Helmond is woensdagavond rond 21.30 uur opgepakt omdat hij een 49-jarige man uit Aarle-Rixtel zwaar had mishandeld met een honkbalknuppel. Dat gebeurde in de woning van de man in Aarle-Rixtel.

Het slachtoffer had al wat langer problemen met zijn ex-vrouw, die naar zijn woning was gekomen om daarover te praten. Bij het huis ontstond een conflict, waarbij de zus van zijn ex en haar vriend betrokken raakten.

Ziekenhuis
Het slachtoffer liep daarbij ernstige verwondingen op, onder meer aan zijn hoofd. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Hij was aanspreekbaar en heeft aangifte gedaan.

De Helmonder werd kort daarna aangehouden in zijn woning, waar de politie ook de gebruikte honkbalknuppel vond. De knuppel is in beslag genomen en de verdachte zit vast voor verder onderzoek.

  1. Zittende raadsleden Algemeen Belang Laarbeek gaan alle drie door

    Zittende raadsleden Algemeen Belang Laarbeek gaan alle drie door

    LAARBEEK - De drie zittende raadsleden van Algemeen Belang Laarbeek (ABL) gaan alle drie voor hun partij opnieuw de gemeenteraadsverkiezingen in. De door het partijbestuur voorgestelde kandidatenlijst heeft de goedkeuring kunnen wegdragen van de leden. Eerder was fractievoorzitter Monika Slaets al tot lijsttrekker gekozen. Mocht de ABL wederom in de coalitie komen dan is zij tevens kandidaat voor het wethouderschap. De huidige raadsleden Ron Verschuren en Jordy Brouwers staan op plaats 2 en 3.

Gemert e.o.