Volledig scherm
© ThinkStock

Koningsdag Beek en Donk voortaan onder paraplu stichting Color Fun

BEEK EN DONK - De koningsdagactiviteiten in Beek en Donk worden voortaan georganiseerd door de stichting Color Fun. Dat zijn de gemeente Laarbeek, het Oranje Comité de genoemde stichting overeengekomen. Het Oranje Comité blijft verantwoordelijk voor alles wat met de koninklijke onderscheidingen - traditioneel uitgereikt op de dag vóór Koningsdag - te maken heeft.

Het succesvolle, tweedaagse OranjeFestival dat dit jaar voor het eerst met Koningsdag werd gehouden, was ook al georganiseerd door Color Fun. Met instemming van alle partijen komt de verantwoordelijkheid voor het feest definitief bij de stichting te liggen. Hiermee is het voortbestaan van het OranjeFestival op- en rond het Heuvelplein gewaarborgd.

Alle leeftijden

Het bestuur van de stichting Color Fun bestaat uit Ans van de Kerkhof, Yvonne Faust en Ronnie Tijssen. Er is met de gemeente afgesproken dat met Koningsdag voor alle leeftijden wat wordt gedaan, nadrukkelijk ook voor de leeftijd tot 7 jaar. 

De stichting krijgt subsidie, maar zorgt ook op andere manieren voor eigen inkomsten en sponsoring. Hierbij wordt in ieder geval de samenwerking met de horeca -Café Thuis, Café Zaal de Tapperij, en Café Zaal v.d. Burgt voortgezet.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement