Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Nieuw hardloopevenement van Runnersclub Lieshout op Koningsdag

LIESHOUT  - De Bavaria Kings & Queens run is een nieuw hardloopevenement van Runnersclub Lieshout op Koningsdag. Het parcours van 2,5 kilometer gaat door de kom van Lieshout. Deze ronde kan één of vier keer worden gelopen en iedereen kan meedoen. De start is om 11.00 uur. 

Inschrijven (10 euro) kan tot 25 april via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf kan dat nog tot 10.15 uur in het Brouwerijcafé (12 euro). 

Voor de jeugd van 3 tot 12 jaar is er ook de Prinsen & Prinsessen run van 500 meter. Die start om 10.45, na een gezamenlijke warming up. Inschrijven (1 euro) kan via de website en vanaf 9.00 uur op de wedstrijddag. 

Volledig scherm
Logo Kings & Queens run © -
  1. Bavaria boekt recordomzet maar minder winst in 'tussenjaar' 2017
    PREMIUM

    Bavaria boekt recordom­zet maar minder winst in 'tussenjaar' 2017

    LIESHOUT - Voor het derde jaar op rij heeft Bavaria een recordomzet gedraaid. De bierbrouwer had in 2017 een netto-omzet van 659 miljoen euro, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De winst is echter gedaald van 45,8 naar 41,1 miljoen euro, onder meer door forse investeringen en kostenstijgingen. Dat blijkt uit het donderdag openbaar gemaakte jaarverslag van het Lieshoutse familiebedrijf.

Gemert e.o.