Mariastraat nummers 18-22: de plek waar een gemakswinkel met appartementen voor starters en senioren zou komen in Mariahout. Maar het gaat niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
Mariastraat nummers 18-22: de plek waar een gemakswinkel met appartementen voor starters en senioren zou komen in Mariahout. Maar het gaat niet door. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Streep door gemakswinkel met woningen bij entree van Mariahout

MARIAHOUT - Het werd door de politiek als een prachtig plan gezien. Bij de entree van Mariahout zou een gemakswinkel komen mét appartementen voor starters en senioren. Toch stemde de gemeenteraad van Laarbeek gisteravond tegen. Een domper voor het dorp.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.