Volledig scherm
© Bert Jansen

Twee personen gewond bij aanrijding in Beek en Donk; baby blijft ongedeerd

BEEK EN DONK - Bij een botsing tussen twee auto's op de Gemertseweg met de kruising Peeleindseweg in Beek en Donk zijn een man en een vrouw maandagmiddag rond 13.30 uur gewond geraakt.

Beide personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een baby, die ook in een van de twee auto's zat, bleef ongedeerd. De baby is opgehaald door familieleden.

De weg was tijdelijk afgesloten.
Ter assistentie meegereden bij een ongeval op de #Gemertseweg met de kruising #peeleindseweg. Deze is hierdoor tijdelijk afgesloten. Wij vragen hiervoor uw begrip. #ongeval #wegafsluiting #gemert #beekendonk # n272
Een foto die is geplaatst door Motor Politie Afd Peelland (@politiemotor_peelland) op 12 Sep 2016 om 5:06 PDT


  1. Zittende raadsleden Algemeen Belang Laarbeek gaan alle drie door

    Zittende raadsleden Algemeen Belang Laarbeek gaan alle drie door

    LAARBEEK - De drie zittende raadsleden van Algemeen Belang Laarbeek (ABL) gaan alle drie voor hun partij opnieuw de gemeenteraadsverkiezingen in. De door het partijbestuur voorgestelde kandidatenlijst heeft de goedkeuring kunnen wegdragen van de leden. Eerder was fractievoorzitter Monika Slaets al tot lijsttrekker gekozen. Mocht de ABL wederom in de coalitie komen dan is zij tevens kandidaat voor het wethouderschap. De huidige raadsleden Ron Verschuren en Jordy Brouwers staan op plaats 2 en 3.

Gemert e.o.