Volledig scherm
Bernard en Beppie de Rooij © Merijn van Merrienboer

Veertien bewoners Aarle-Rixtel winnen samen 4,5 ton en een auto

AARLE-RIXTEL - Voor veertien bewoners van de Haffmansstraat in Aarle-Rixtel begon 2017 op een bijzondere manier. De PostcodeStraatprijs van 450.000 euro viel in hun straat. De cheques variëren van 12.500 tot 75.000 euro en één iemand is ook nog de eigenaar van een nieuwe BMW.

Bij meneer en mevrouw Schepens was het sowieso al feest op 1 januari. Ton Schepens (63) is namelijk jarig die dag. De postcodeloterij bracht hem en zijn vrouw Marij (62) een bijzonder cadeau, een prijs van 75.000 euro. De twee waren overdonderd. Ton is diaken en net als vele anderen in de straat gewoon weer aan het werk. "Ons leven is niet drastisch veranderd nu", grapt mevrouw Schepens.

Bernard (62) en Beppie (61) de Rooij, in het dorp bekend als De B'tjes, hadden een maand geleden bijna hun lot opgezegd. Bernard werd namelijk gek van de 'agressieve' manier van reclame voeren van de postcodeloterij. "Iedere dag kreeg je wel iets in de bus en ook op tv waren er continue reclames. Uiteindelijk is het toch maar goed dat ik het niet heb gedaan", zegt Bernard, 25.000 euro rijker.

Volledig scherm
Marij Schepens met haar kleinkinderen © Merijn van Merrienboer

Gemert e.o.