Volledig scherm
© Instagram The voice of Holland

VIDEO | Pleun Bierbooms uit Nuenen naar halve finale The Voice of Holland

NUENEN/LIESHOUT - Pleun Bierbooms uit Nuenen is vrijdagavond doorgedrongen tot de halve finale van het RTL4-programma The Voice of Holland. Ze behaalde de hoogste score van de avond met het nummer What now van Rihanna.

Pleun (18) - geboren in Lieshout maar nu woonachtig in Nuenen - heeft desondanks haar leeftijd al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de afgelopen jaren veel plaatselijke talentenjachten gewonnen.

Tijdens de Blind auditions draaiden maar liefst alle vier de stoelen om. Ze koos uiteindelijk voor coach Waylon, die als ook eerste voor haar draaide. Pleun studeert op dit moment nog marketing- en communicatie in Eindhoven.

Rondes verder
The Battle tegen Jane wist Pleun te winnen, dus moest ze terug komen voor The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany. Guus Meeuwis noemde haar optredens zelfs foutloos. In de liveshows blijft Pleun alsmaar scoren. De coaches gaven het talent uit Lieshout in de kwartfinale een gemiddelde van 9,13. Coach Waylon gaf Pleun zelfs een 10. ''Je hebt een stap gezet als winnares. Misschien niet van dit programma, maar in ieder geval van jezelf."

Van de thuisstemmers (via de RedRoom App) kreeg Pleun een 9,11. Zo kwam ze op een totaal van 18,24. ''Een historisch hoge score'', aldus presentator Martijn Krabbe.

#Pleunkabouters represent! Doubletap om Pleun te feliciteren met haar nieuwe record! #TVOH #THEVOICE #liveshow Een foto die is geplaatst door The voice of Holland (@rtl_tvoh) op 3 Feb 2017 om 1:24 PST

Pleun uit Team Waylon zingt het nummer ‘What Now’ van Rihanna in de vierde liveshow. Kijk de hele aflevering op: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/the-voice-of-holland-234425 Website : http://www.rtlxl.nl Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL Twitter : https://twitter.com/rtlxl Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/ In deze video: Ali B, Waylon, Guus Meeuwis, Sanne Hans

Gemert e.o.