Volledig scherm
Archieffoto

Auto over de kop op A50 bij Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - Op de A50 bij Sint-Oedenrode is woensdagmiddag rond 13.00 uur een auto over de kop geslagen. Dat meldt de ANWB. De wagen is aan de rechterkant van de weg in de berm tot stilstand gekomen. Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Er ontstond file in de richting van Oss, tussen Son en Breugel en Sint-Oedenrode. De rechterrijstrook was korte tijd afgesloten voor het verkeer. Even voor 14.00 uur is de weg vrijgegeven.

  1. Schijndelse scholieren leren verleidingen van geld lenen weerstaan met toneelstuk

    Schijndelse scholieren leren verleidingen van geld lenen weerstaan met toneelstuk

    SCHIJNDEL - Het blijft opmerkelijk stil in de zaal van 't Spectrum in Schijndel, deze woensdagmiddag tussen één en twee. Toch zitten hier ruim veertig scholieren bij elkaar. Een voorstelling, 'Cashflow', die wellicht beter beklijft dan over hun hoofd uitgestorte lesstof in de schoolbanken. Als aansprekend thema: geld. Zegen en vloek, oplossing en probleem. De VMBO 3-leerlingen van het Elde College proeven in 'Cashflow' volop van deze hoedanigheden van geld. De drie spelers van theatergroep Studio Bock en Baas spelen het stuk vlot en aanstekelijk. En, zij brengen er discussie mee op gang.

Best e.o.