DJ Sophie Francis uit Sint-Oedenrode draait op Ultra Music Festival en Tomorrowland
Volledig scherm
DJ Sophie Francis uit Sint-Oedenrode draait op Ultra Music Festival en Tomorrowland

DJ Sophie Francis (18) uit Sint-Oedenrode op Ultra Music Festival en Tomorrowland

EINDHOVEN - Ze is pas 18 jaar, moet nog afstuderen aan de Internationale School in Eindhoven, maar staat in maart wel op het fameuze Ultra Music Festival in Miami. En in juli 2
dagen op Tomorrowland in België. Media, professionals en fans noemen haar nu al de vrouwelijke Martin Garrix. "Een enorme eer om zo genoemd te worden en ik vind de vergelijking super, maar ik denk dat
Martijn er ondertussen wel een beetje klaar mee is om dat te horen, haha! Ik zou liever willen dat mensen me als Sophie Francis kennen."

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.