Volledig scherm
De Rooise DJ Sophie Francis

DJ Sophie Francis (18) uit Sint-Oedenrode tekent bij Spinnin' Records

SINT-OEDENRODE - DJ Sophie Francis uit Sint-Oedenrode heeft een platencontract getekend bij Spinnin' Records. De nog maar 18-jarige Rooise heeft de laatste jaren een behoorlijke opmars in de dancewereld gemaakt. Met deze platendeal voegt zij hier nu een nieuwe prestatie aan toe; op 17 februari is haar eerste Spinnin' release 'Without You'.

"Ik ben zo blij! Zoals zo vele jonge dj/producers droom ik er al lange tijd van om mijn muziek op Spinnin' Records uit te brengen, en nu is het eindelijk zover! Spinnin' is het meest bepalende dance label in de wereld. Het feit dat ik daar deel van kan uitmaken voelt geweldig", zegt een opgetogen Sophie Francis.

Sophie Francis woont in Sint-Oedenrode, maar is opgegroeid in Zuid-Afrika, waar ze op jonge leeftijd al enthousiast raakte over muziek. Dit leidde ertoe dat ze op jonge leeftijd al dj werd en eigen tracks ging produceren. Inmiddels zijn haar platen al gedraaid door bekende dj's. Ook heeft ze al wereldwijd opgetreden, inclusief een serie headliner shows in discotheek BCM op Mallorca waar ze ook een back-to-back set deed met Martin Garrix.

Sophie Francis is a 17 year old rising DJ Producer from The Netherlands. She mainly plays and produces house and all sub-genres with high energy levels. SOCIAL MEDIA: https://www.facebook.com/sophiefrancismusic https://soundcloud.com/Sophiefrancismusic https://www.instagram.com/sophiefrancismusic http://dj.beatport.com/sophiefrancismusic
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement