Volledig scherm
Jongen mag het allemaal zelf opruimen © Politie

Puinhoop in Veghelse straten door kapot getrapte vuilniszakken, jongen moet alles zelf opruimen

VEGHEL – Een groepje jongeren heeft in de nacht van woensdag op donderdag een spoor van vernieling achtergelaten in meerdere straten in Veghel. De tieners hadden onder meer meerdere vuilniszakken kapot getrapt. De inhoud daarvan lag verspreid over de wijk.

De agenten werden door een omstander gewaarschuwd en gingen meteen ter plekke. Op het Spoorven kwamen zij een jongen tegen die bij de vernielzuchtige groep hoorde.

Hij wilde niet zeggen wie er nog meer bij betrokken waren. Na een aantal telefoontjes meldden twee andere jongens en een meisje zich bij de politie. Zij hebben het spoor van vernieling zelf opgeruimd.

Na een uur puinruimen op het Spoorven en het Visven waren de straten weer schoon.

  1. Gestelaar (45) staat terecht voor  mishandelen dochter (14): 'In Syrië heel gewoon'
    PREMIUM

    Gestelaar (45) staat terecht voor mishande­len dochter (14): 'In Syrië heel gewoon'

    DEN BOSCH - Een inwoner van Sint-Michielsgestel (45) demonstreerde dinsdag tijdens een rechtszitting hoe hij zijn dochter (14) twee keer met de vlakke hand heeft geslagen. Het meisje, haar moeder en een buurvrouw beweerden eerst dat hij haar met een riem bijna had gewurgd. Ook zou met een stok zijn geslagen. Die verklaringen werden later teruggetrokken. Volgens het drietal zouden de eerdere verklaringen verkeerd zijn opgevat door (ver)taalproblemen.

Best e.o.