Volledig scherm
PREMIUM
Frank van Dijk en zijn zoon Wessel met een foto van Jet. De 44-jarige echtgenote en moeder overleed vorig jaar nadat ze in verpleeghuis Landrijt in Eindhoven door een medebewoner overgoten werd met kokend water. © Van Assendelft Fotografie

Vrouw van Frank uit Sint-Oedenrode werd overgoten met kokend water en overleed: 'Dit is afschuwelijk'

InterviewLeven met een ernstig zieke echtgenote. Frank van Dijk uit Sint-Oedenrode kon het aan. Dat zijn Jet stierf omdat iemand kokend water over haar heen gooide, kan hij niet verkroppen.Dat hij tijdens de rechtszaak mocht spreken was een lichtpuntje. Maar de zitting werd afgeblazen. ,,Daar sta je dan met je papier, waarop je al je leed probeerde te vangen.”

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gestelaar (45) staat terecht voor  mishandelen dochter (14): 'In Syrië heel gewoon'
    PREMIUM

    Gestelaar (45) staat terecht voor mishande­len dochter (14): 'In Syrië heel gewoon'

    DEN BOSCH - Een inwoner van Sint-Michielsgestel (45) demonstreerde dinsdag tijdens een rechtszitting hoe hij zijn dochter (14) twee keer met de vlakke hand heeft geslagen. Het meisje, haar moeder en een buurvrouw beweerden eerst dat hij haar met een riem bijna had gewurgd. Ook zou met een stok zijn geslagen. Die verklaringen werden later teruggetrokken. Volgens het drietal zouden de eerdere verklaringen verkeerd zijn opgevat door (ver)taalproblemen.

Best e.o.