Volledig scherm
Hoeve Strobol begon het Zandhoefs oogstfeest met een traditionele oogstdankviering. © Bert Jansen

Oogstdankviering mooie start van Zandhoefs oogstfeest

NIJNSEL - Wierookgeur en koorklanken die God loofden om Zijn goede gaven, waaiden over de hoofden van honderden oogstdankvierders. Hoeve Strobol begon het Zandhoefs oogstfeest zondag met een traditionele oogstdankviering.

Organisator Bert Verbakel kijkt terug op een topdag. “Kijk naar de kinderen. Steltlopen en hoepelen: dat zijn pas uitdagingen. Alles past in en bij elkaar: het weer, de prachtige oogstdankviering, veel bezoekers en fantastische vrijwilligers. We hadden veel volk verwacht maar dit? Ook voor de tiende editie volgend jaar, is de oogstdankviering een mooie start van het oogstfeest.”

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselend gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de negatieve maar natuurlijk ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
83'
0-3
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
80'
1-0
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1317 stemmen