Volledig scherm

Scoren met parate kennis over Rooi

SINT-OEDENRODE - Vijf voor zes zaterdagavond. Een lange rij wachtenden trappelde voor zalencentrum De Beurs om te starten met de Rooise Kwis. Er waren amper tien minuten nodig om de afgevaardigden van 160 deelnemende teams te voorzien van opdrachten.

Per auto, scooter of fiets vertrokken zij in razende vaart naar hun achterban. De opdrachten zijn veelzijdig: vooral met parate kennis van Sint-Oedenrode uit heden en verleden, worden punten gescoord. Zodra de klok van de Martinuskerk zaterdagavond elf keer slaat, dienen de formulieren binnen te zijn. Op 7 januari wordt de uitslag bekendgemaakt.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1697 stemmen