Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). In juli hoorde hij dat hij ongeneeslijk ziek is.
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). In juli hoorde hij dat hij ongeneeslijk ziek is. © Manon van der Zwaal

Die kanker opent deuren, maar ze vragen me heus niet omdat ik zielig ben

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week schrijft hij over een optreden op tv waardoor hij zelfs even trending topic werd op Twitter.

  1. Sannekes moeder werd vermoord door haar vader: ‘Dacht dat we een doorsnee gezin waren’
    PREMIUM
    Udense kofferbakmoord

    Sannekes moeder werd vermoord door haar vader: ‘Dacht dat we een doorsnee gezin waren’

    Sanneke Langendoen was 21 toen haar moeder werd vermoord door haar vader. Zeventien jaar later is er een boek waarin ze dat verschrikkelijke verhaal – bekend als de Udense kofferbakmoord – deelt met de buitenwereld. ,,Mijn vader had narcistische eigenschappen en vond het moeilijk grote gebeurtenissen in zijn leven te verwerken. Dus toen mijn moeder aankondigde dat ze van hem wilde scheiden, kon hij daar moeilijk mee omgaan.”