Volledig scherm
Het Glasgebouw op Strijp-S in Eindhoven. De ED-redactie zit op de tweede verdieping. © ED

Mijn ED: stuur uw bijdragen, tips of foto's

Het Eindhovens Dagblad is van en voor zijn lezers en ook door zijn lezers. Het ED biedt ruimte aan bijdragen van lezers in kolommen die helemaal van u zijn.

Heeft u iets bijzonders meegemaakt, heeft u een mooie herinnering aan een dierbare, wilt u een compliment uitdelen omdat u verrast bent door een goede service of onverwacht gebaar? U kunt het kwijt op MijnED. De onderwerpen draagt u zelf aan.

Het kan om een bijzondere verzameling gaan, een familietraditie, een concert waar u bent geweest en waar u iets over kwijt wilt. Ook gaan we graag voor u op zoek naar een antwoord op uw specifieke vraag, als u nu eens precies wilt weten hoe het zit. Ook foto’s zijn welkom. Door u gemaakt, of foto’s van vroeger. We rekenen op uw bijdragen en uw enthousiasme voor MijnED, gemaakt voor en door u, lezers van het Eindhovens Dagblad!

Stuur uw bijdragen, tips en eventueel een foto via mail naar het ED. Ook kunt u uw bijdrage via de post aanleveren:

Redactie MijnED
Postbus 534
5600 AM Eindhoven

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het eendenpaleis van Hetty Okkerse (70) in Veldhoven
    Play
    Video

    Het eendenpa­leis van Hetty Okkerse (70) in Veldhoven

    VELDHOVEN - De Veldhovense Hetty Okkerse (70) heeft eigenlijk altijd wel iets verzameld. Zonnetjes, olielampjes en houten klompjes, maar de meeste verzamelingen gingen op een gegeven moment ook gewoon de deur weer uit. Tot zeker al 25 jaar geleden 2 nichtjes bij haar logeerden en haar een cadeautje wilden geven. De meisjes kwamen met 2 kleine eendjes terug van de winkel. Voor hun tante betekende dat het begin van een niet te stuiten verzamelwoede die zijn weerga niet kent.