Volledig scherm

Mijn ED: stuur uw bijdragen, tips of foto's

Het Eindhovens Dagblad is van en voor zijn lezers en ook door zijn lezers. Het ED biedt vanaf het voorjaar van 2013 meer ruimte aan bijdragen van lezers. Dan verschijnen MijnED-pagina’s die helemaal van u zijn.

Heeft u iets bijzonders meegemaakt, heeft u een mooie herinnering aan een dierbare, wilt u een compliment uitdelen omdat u verrast bent door een goede service of onverwacht gebaar? U kunt het kwijt op MijnED. De onderwerpen draagt u zelf aan.

Het kan om een bijzondere verzameling gaan, een familietraditie, een concert waar u bent geweest en waar u iets over kwijt wilt. Ook gaan we graag voor u op zoek naar een antwoord op uw specifieke vraag, als u nu eens precies wilt weten hoe het zit. Ook foto’s zijn welkom. Door u gemaakt, of foto’s van vroeger. Daarnaast treft u op de MijnED-pagina’s ook de vertrouwde rubriek Vraag & Aanbod aan, waar u als vanouds uw oproepjes kunt doen. We rekenen op uw bijdragen en uw enthousiasme voor MijnED, gemaakt voor en door u, lezers van het Eindhovens Dagblad!


Stuur uw bijdragen, tips en eventueel een foto via onderstaand formulier naar het ED. Ook kunt u uw bijdrage via de post aanleveren: Redactie MijnED, Postbus 534, 5600 AM Eindhoven.