Volledig scherm
Freek Coppens, alias dj/producer Ferreck Dawn

Dj/producer Ferreck Dawn tekent bij Spinnin’ Records

AMSTERDAM - Dj/producer Ferreck Dawn (artiestennaam van oud-Veldhovenaar Freek Coppens) is een verbintenis aangegaan met Spinnin' Records, het grootste dancelabel ter wereld.

Coppens, tegenwoordig woonachtig in Amsterdam, tekende woensdag een platen- en managementsdeal bij het Nederlandse label waar onder anderen ook de Eindhovense dj's Sander van Doorn en Showtek onder contract staan.

Aanleiding tot de overeenkomst van de oud-Veldhovenaar is zijn nummer 'Love too deep', dat in februari uitkwam en 3 maanden in de top 3 van Beatport stond (de iTunes voor dancemuziek). Coppens: "Spinnin' belde met de vraag of ze de track konden licenseren, om hem wereldwijd op de radio te promoten. Dit gaat binnenkort gebeuren."

'Spannende tijd'

In augustus komt de track van Ferreck Dawn opnieuw uit in bepaalde landen met als doel de radio te halen. Coppens: "Een heel spannende tijd dus."

De dj/producer houdt er rekening mee dat er dan 'veel nieuwe boekingen' komen voor dj-optredens. "In aanvulling hierop heeft Spinnin' me de platen- en managementdeal aangeboden."

Ondertussen zit Coppens al niet stil. "Ik ben deze hele zomer elk weekend in het buitenland voor boekingen. Ik ben net terug van Roemenië, zaterdag draai ik op Sensation in de Amsterdam Arena en de komende weken ga ik nog naar Spanje, Griekenland, Zweden, Engeland en Brazilië. Ook draai ik op het Paperclip Festival in Eersel. Mooie tijden dus!"

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement