Volledig scherm
PREMIUM
De Spaanse media zijn uitermate benieuwd naar Frenkie de Jong, die tegen Bayern München geregeld ongrijpbaar bleek. © Peter Lous/Soccrates

Ajax-Real Madrid, een duel waar we zo lang naar verlangen

Ajax speelt vanavond zijn grootste wedstrijd in jaren. Tegen Real Madrid, misschien wel de bekendste en mooiste club ter wereld, in de achtste finales van de Champions League. Een duel waar we zo naar verlangen.

Volledig scherm
Erik ten Hag (m) en assistent Alfred Schreuder (l) tijdens de laatste training, die Ajax gewoon afwerkte op De Toekomst. © BSR Agency

Door Daniël Dwarswaard

Je zou het bijna vergeten midden in een periode vol ellende voor Ajax. Maar vanavond staat de wedstrijd van de beloning op het programma. Midden in de spotlights van het mondiale voetbal. In een volle Johan Cruijff Arena waar de mensen zo graag weer willen voelen wat ze voelden voor de winterstop.

In de naastgelegen Ziggo Dome kijken ook nog eens 17.000 mensen mee op grote schermen. Een wedstrijd tegen Real Madrid, de winnaar van vier van de laatste vijf edities van de Champions League. De laatste drie op een rij ook nog eens.

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
6975 stemmen