Bas Dost scoort.
Volledig scherm
Bas Dost scoort. © ANP
RKC Waalwijk RKC
2
EINDE
2
FC Utrecht UTR
 • 15' Goal Dario van den Buijs
 • 45' Goal Iliass Bel Hassani
 • Bas Dost Goal 52' 85'

Bas Dost redt een punt voor FC Utrecht en Henk Fraser bij debuut in Waalwijk

De top bestormen. Europees voetbal halen. Ze kunnen er voorlopig maar beter even niet meer aan denken in Galgenwaard. Althans, niet als het duel met RKC maatgevend is. Het was vooral aan Bas Dost te danken dat een pover FC Utrecht zaterdag een punt pakte in Waalwijk: 2-2.

 1. Oud-speler van Telstar en Go Ahead Eagles buiten levensgevaar na botsing

  Oud-spe­ler van Telstar en Go Ahead Eagles buiten levensge­vaar na botsing

  De toestand van Donny van Iperen is stabiel. De centrale verdediger van de Moldavische club FC Zimbru lag sinds gisteren in Moldavië in een ziekenhuis, nadat hij bij een botsing met de doelman van tegenstander Dinamo-Auto bewusteloos was geraakt. Na een heftige nacht, waarbij de 27-jarige voormalig speler van Telstar en Go Ahead Eagles volgens clubartsen vocht voor zijn leven, is Van Iperen inmiddels buiten levensgevaar.
 2. Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’
  Met video

  Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’

  Na de hervatting van de eredivisie hebben Etienne Verhoef en Hugo Borst genoeg te bepraten in de derde aflevering van Panenka van dit seizoen. Ze analyseren de situatie rond Brian Brobbey bij Ajax, bellen met vaste gast Aad de Mos over de toekomst van PSV-spits Cody Gakpo en de kansen van de Eindhovenaren tegen Monaco, bespreken de situatie rond Mo Ihattaren en fronsen de wenkbrauwen over de monsterklus die Erik ten Hag te wachten staat in Manchester. Bekijk 'm hierboven!