Volledig scherm
Hirving Lozano treurt tegen Sparta. © ANP Pro Shots

Beenblessure uitgevallen PSV-topscorer Lozano valt waarschijnlijk mee

PSV verwacht Hirving Lozano niet lang te hoeven missen. De Mexicaan viel geblesseerd uit tijdens het uitduel met Sparta Rotterdam. De medische staf van de koploper heeft goede hoop dat hij zaterdag alweer tegen sc Heerenveen kan spelen. Trainer Phillip Cocu gaf aan dat Lozano uit voorzorg is gewisseld. 

PSV kijkt de situatie de komende dagen even aan. Lozano raakte na ruim een half uur geblesseerd aan een bovenbeen na een duel met Sander Fischer. Hij probeerde het nog even maar bleef in de rust achter in de kleedkamer. IJslander Albert Gudmundsson mocht hem vervangen.

Lozano is met dertien doelpunten topscorer van de eredivisie.

  1. Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    De aanklager van de KNVB heeft vier duels schorsing geëist voor Hirving Lozano. Volgens hem volstaan drie duels voor het vergrijp dat hij zaterdag zou hebben gepleegd in een duel met Lucas Woudenberg van sc Heerenveen, maar er stond nog een voorwaardelijk duel uit september open. Die neemt de aanklager mee in zijn eis. Er zou volgens de aanklager sprake zijn geweest van slaan en hij acht Lozano schuldig. Vrijdagochtend om 10.00 uur volgt de definitieve uitspraak.