Volledig scherm
PREMIUM
Het stoort Ruud Brood dat er bij NAC al over het graf heen wordt gekeken. ,,Dat moet ook wel, maar niet op deze manier." © VI Images

Brood haalt uit naar NAC: ‘Club móet stappen maken’

Het gedegradeerde NAC sloot gisteren tegen PEC Zwolle een rampzalig eredivisieseizoen af met een bloedeloze 0-0. Of Ruud Brood aanblijft als trainer, is nog maar de vraag. Hij neemt geen blad voor de mond.

Wat een reguliere voorbeschouwing op een wedstrijd zou zijn die nergens meer omgaat, werd een vlammend betoog van een betrokken trainer. Ruud Brood houdt niet van vrijblijvendheid en eist totale overgave van alles en iedereen binnen de club.

  1. Oud-speler Usta nieuwe trainer MVV, Elsen technisch directeur

    Oud-spe­ler Usta nieuwe trainer MVV, Elsen technisch directeur

    Fuat Usta gaat aan de slag als hoofdtrainer van MVV Maastricht. De 46-jarige ex-prof van onder meer MVV, Fortuna Sittard, SC Cambuur, Sparta Rotterdam en Besiktas neemt de plaats in van Ron Elsen, die ruim vijf jaar als coach fungeerde van de Limburgse eerstedivisieclub. Hij gaat, als de onderhandelingen helemaal zijn afgerond, verder als technisch directeur bij MVV. Elsen (53) is al dertig jaar in dienst van de Limburgse club.