Jay Gorter.
Volledig scherm
PREMIUM
Jay Gorter. © Pro Shots

Column Hugo Borst | Remko Pasveer maakte het met zijn medelijden zo veel erger voor Jay Gorter

Columnist Hugo Borst zag hoe Jay Gorter gebukt ging onder zijn eigen falen en hoe Remko Pasveer zichzelf in de basis troostte.

 1. Alfred Schreuder na pijnlijk debuut bij Ajax: ‘We moeten snel beter gaan verdedigen’

  Alfred Schreuder na pijnlijk debuut bij Ajax: ‘We moeten snel beter gaan verdedigen’

  Coach Alfred Schreuder zag Ajax bij zijn debuut in de strijd om de Johan Cruijff Schaal de eerste 35 minuten sterk spelen tegen PSV, ook goed ‘uit de kleedkamer komen’ maar defensief behoorlijk schutteren. ,,Het verdedigen in de eigen zestien vond ik zorgwekkend. Als je de vijf tegengoals analyseert, dan waren zeker de eerste drie gewoon zwak. Dat kan niet en moet beter”, aldus Schreuder na de 3-5 nederlaag tegen de rivaal.
 2. Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’
  Met video

  Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’

  Na de hervatting van de eredivisie hebben Etienne Verhoef en Hugo Borst genoeg te bepraten in de derde aflevering van Panenka van dit seizoen. Ze analyseren de situatie rond Brian Brobbey bij Ajax, bellen met vaste gast Aad de Mos over de toekomst van PSV-spits Cody Gakpo en de kansen van de Eindhovenaren tegen Monaco, bespreken de situatie rond Mo Ihattaren en fronsen de wenkbrauwen over de monsterklus die Erik ten Hag te wachten staat in Manchester. Bekijk 'm hierboven!