EK-finale 1988: Ruud Gullit kust de kampioensbeker, nadat Oranje de Sovjet-Unie heeft verslagen met 2-0. Berry van Aerle en Ronald Koeman zwaaien dolgelukkig naar hun fans.
Volledig scherm
EK-finale 1988: Ruud Gullit kust de kampioensbeker, nadat Oranje de Sovjet-Unie heeft verslagen met 2-0. Berry van Aerle en Ronald Koeman zwaaien dolgelukkig naar hun fans. © ANP

EK voetbal 2024 | Dit is het programma van Oranje deze interlandperiode

Met pollDe liefhebber van sport komt in de zomer van 2024 aan zijn trekken. Naast de Olympische Spelen, en de grote jaarlijkse evenementen, is er ook het EK voetbal in Duitsland. Het Nederlands elftal gaat onder leiding van Ronald Koeman een gooi doen naar de Europese titel. Maar hoe ziet de route naar het kampioenschap eruit?

  1. LIVE eredivisie | Cambuur lijkt op laatste speelronde plek 18 te verlaten, RKC kan play-offs vergeten

    LIVE eredivisie | Cambuur lijkt op laatste speelronde plek 18 te verlaten, RKC kan play-offs vergeten

    Voor Cambuur is er weinig meer te winnen. De ploeg van Sjors Ultee speelt komend seizoen zijn wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. RKC kan op zijn beurt nog achtste worden en zich plaatsen voor de play-offs. Dan moet het wel zien te winnen in Leeuwarden en hopen Heerenveen het verderop in Friesland laat liggen. Volg hier de belangrijkste ontwikkelingen van Cambuur - RKC.
    Leeuwarden, Waalwijk