De Feyenoord-vrouwen wonnen voor 2500 toeschouwers op Varkenoord met 4-1 van Ajax.
Volledig scherm
PREMIUM
De Feyenoord-vrouwen wonnen voor 2500 toeschouwers op Varkenoord met 4-1 van Ajax. © ANP

Feyenoord-vrouwen volgend seizoen in de Kuip? ‘Natuurlijk is dat geen gek idee’

De eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal maakte zondag veel enthousiasme los. De volgende keer in de Kuip, klonk het. Is dat een gek of irreëel idee, of is dit het moment om door te pakken?

 1. Simon Kistemaker: de rechttoe-rechtaan trainer die de Achterhoek voetbalgek maakte
  PREMIUM
  Necrologie

  Simon Kistemaker: de recht­toe-recht­aan trainer die de Achterhoek voetbalgek maakte

  Hij was de rechttoe-rechtaan trainer die ongekend populair was in de IJmond, en de Achterhoek voetbalgek maakte. Het medische wonder Simon Kistemaker overleefde een hersentumor, prostaat -en darmkanker, een hartoperatie en een infectie aan de hartklep maar gisteren kwam een einde aan het leven van Simon Kistemaker waarvan de bijnaam De Kist genoeg was voor mensen om te weten over wie het ging.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?