Gibraltar-fan Adrien Debargue (tweede van links) bij de wedstrijd van Lincoln Red Imps in Kopenhagen. Naast hem de enige andere aanwezige fan van het team.
Volledig scherm
PREMIUM
Gibraltar-fan Adrien Debargue (tweede van links) bij de wedstrijd van Lincoln Red Imps in Kopenhagen. Naast hem de enige andere aanwezige fan van het team. © Eigen foto.

Geen fans van Gibraltar in De Kuip vanavond? Jawel, eentje, en dit is hem

Officieel zijn er vanavond bij de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Gibraltar geen uitfans. Maar ergens in die zee Oranjesupporters zit één rood shirt: Adrien Debargue, groot fan van het Gibraltarese voetbal.  ,,Als we het bij een 3-0 of 4-0 nederlaag houden, zou dat fantastisch zijn.”

  1. Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

    Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

    Nederland begint vrijdagavond aan de route naar het EK voetbal van volgend jaar in Duitsland. Met een uitwedstrijd tegen vice-wereldkampioen Frankrijk kan Oranje meteen de de borst natmaken. Maar wie moet bondscoach Ronald Koeman opstellen nu het Nederlands elftal is geteisterd door een virus? Help hem bij zijn keuze door hierboven jouw favoriete elf namen voor de kraker tegen Les Blues in te vullen!