Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Janssen mag toch spelen tegen Fortuna

Roel Janssen, verdediger van VVV-Venlo, mag morgenavond toch aantreden tegen zijn oude club Fortuna Sittard. De 28-jarige Janssen werd voor vier duels geschorst, maar VVV is in beroep gegaan. Omdat de zaak pas dinsdag dient, wordt de straf van Janssen opgeschort.

Janssen verkaste in 2016 van Fortuna Sittard naar VVV, dat de twaalfde speelronde begint als de nummer 6 van de eredivisie. VVV heeft nog een duel met Feyenoord tegoed. De wedstrijd tegen de Rotterdammers werd vorige week gestaakt omdat door een stroomstoring de lichtmasten in De Kuip niet werkten.

  1. Van Bronckhorst: Andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan

    Van Bronck­horst: Andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan

    Giovanni van Bronckhorst denkt dat zijn spelers de klap van de nederlaag bij PEC Zwolle voldoende hebben verwerkt om morgen van Fortuna Sittard te kunnen winnen in het bekertoernooi. ,,Het was een tik om zo te beginnen na de winterstop’’, zegt Van Bronckhorst. ,,We zijn goed met het verlies omgegaan in die zin dat we het goed hebben kunnen analyseren. Morgen moeten we er staan. Met andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan.’’