Orkun Kökçü haalt uit voor de 1-0 tegen Slavia Praag.
Volledig scherm
PREMIUM
Orkun Kökçü haalt uit voor de 1-0 tegen Slavia Praag. © Pim Ras Fotografie

Kwartje valt bij Feyenoorder Orkun Kökçü: ‘We hebben hem echt niets nieuws geleerd’

Feyenoord heeft vanavond in Praag één punt nodig om als groepswinnaar door te stromen naar fase 2 van de Conference League. Kilometervreter Orkun Kökçü zal zijn ploeg tegen Slavia weer op sleeptouw willen nemen.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Simon Kistemaker: de rechttoe-rechtaan trainer die de Achterhoek voetbalgek maakte
  PREMIUM
  Necrologie

  Simon Kistemaker: de recht­toe-recht­aan trainer die de Achterhoek voetbalgek maakte

  Hij was de rechttoe-rechtaan trainer die ongekend populair was in de IJmond, en de Achterhoek voetbalgek maakte. Het medische wonder Simon Kistemaker overleefde een hersentumor, prostaat -en darmkanker, een hartoperatie en een infectie aan de hartklep maar gisteren kwam een einde aan het leven van Simon Kistemaker waarvan de bijnaam De Kist genoeg was voor mensen om te weten over wie het ging.