Alles is goed verlopen. Vanaf nu vooruit kijken en focussen op het herstel!

5,263 Likes, 530 Comments - SAM LAMMERS (@sam.lammers) on Instagram: "Alles is goed verlopen. Vanaf nu vooruit kijken en focussen op het herstel!"

Lammers maanden uit de roulatie na operatie aan knie: ‘Ik baal ontzettend’

Sam Lammers komt voorlopig niet in actie voor PSV. De 22-jarige spits werd gistermiddag geopereerd aan zijn rechterknie, waaraan hij afgelopen zaterdag tegen Ajax geblesseerd raakte. 

,,De operatie is goed verlopen, maar ik sta helaas de komende maanden aan de kant”, reageert de aanvaller. ,,Ik baal er ontzettend van, want ik was er klaar voor om met PSV om de prijzen te gaan spelen.”

De 22-jarige Lammers, die deze zomer na een verhuurperiode terugkeerde in Eindhoven, liep zijn blessure vorige afgelopen zaterdag op tijdens het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Na een uitvoerige diagnose is gekozen voor een operatieve ingreep. ,,Dat was de beste optie om de ontstane schade te herstellen”, aldus Lammers. ,,Ik blijf nu een paar dagen in het ziekenhuis om te herstellen van de ingreep en dan gaat de focus op de revalidatie. Ik ben er zeker van dat ik er sterker uit ga komen. Dit hoort ook bij het leven van een topsporter, het is niet anders.”

Lammers werd vorig seizoen door PSV verhuurd aan sc Heerenveen. De 1,90 meter lange spits uit Tilburg was bij de club uit Friesland goed voor 19 doelpunten in 35 wedstrijden. PSV pikte de tweebenige spits in de zomer van 2010 op uit de jeugdopleiding van Willem II. 

Sam Lammers liep zaterdag tegen Ajax een zware knieblessure op.
Volledig scherm
Sam Lammers liep zaterdag tegen Ajax een zware knieblessure op. © BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency