Oranje voor de aftrap tegen Tsjechië, op 27 juni in Boedapest. Achter, vlnr: Stekelenburg, Dumfries, De Ligt, De Vrij, De Roon, Blind. Voor: Frenkie de Jong, Depay, Van Aanholt, Wijnaldum en Malen.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranje voor de aftrap tegen Tsjechië, op 27 juni in Boedapest. Achter, vlnr: Stekelenburg, Dumfries, De Ligt, De Vrij, De Roon, Blind. Voor: Frenkie de Jong, Depay, Van Aanholt, Wijnaldum en Malen. © Pro Shots

Louis van Gaal komt met eerste voorselectie Oranje: onzekerheid troef bij elf van toen

Louis van Gaal komt vandaag met zijn eerste voorlopige Oranjeselectie. Het wordt spannend voor spelers uit de laatste interland, de EK-sof tegen Tsjechië. Bijna niemand uit die groep beleeft een rimpelloze zomer. En dat zal invloed hebben op hoe Van Gaal selecteert.

0 reacties

  1. Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdamse derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’
    podcast

    Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdam­se derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’

    „Sparta staat terecht zesde.” Dat zegt Willem van Hanegem in de nieuwste aflevering van de AD Willem & Wessel podcast. ,,Zeg je voor de start van de competitie: Sparta staat zesde na 28 wedstrijden, dan had ik je niet geloofd. Maar als ik kijk naar het niveau daaronder dan is het eigenlijk wel logisch. Sparta is beter dan de ploegen die onder ze staan en dus horen ze ook op plek zes.”