Volledig scherm
© REUTERS

Oranje met fitte selectie in Stade de France

Met een volledige selectie van 24 spelers heeft het Nederlands elftal vandaag getraind in het Stade de France. Bondscoach Ronald Koeman beschikt over een fitte groep voor de eerste wedstrijd in de Nations League, zondag tegen wereldkampioen Frankrijk. Wesley Sneijder is na de gewonnen oefeninterland donderdag tegen Peru, zijn afscheidswedstrijd in Oranje, weer afgehaakt.

Koeman wilde niets loslaten over zijn opstelling. Hij liet in het midden of Frenkie de Jong na diens sterke invalbeurt tegen Peru een basisplaats heeft verdiend. ,,We hadden een debutant die meespeelde alsof hij geen debutant was'', zei Koeman. ,,Dat is een compliment voor hem. We zetten een elftal neer waarvan wij denken dat het de meeste kans maakt tegen Frankrijk. Ik ga niet zeggen of Frenkie gaat spelen. Ik hoef niet altijd naar jullie te luisteren, toch?''

poll

Wat gaat Frankrijk-Nederland worden?

  • Zege Nederland (23%)
  • Zege Frankrijk (60%)
  • Gelijkspel (17%)
22831 stemmen
  1. ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’
    Voetbalpodcast

    ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

    Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.