Volledig scherm
Issam El Maach debuteerde tegen RKC in het betaald voetbal. © Pro Shots / Toin Damen

Pijnlijk debuut Helmonder Issam El Maach bij Jong Ajax: 4-1 nederlaag

UPDATEIssam El Maach maakte vrijdagavond zijn debuut in het betaald voetbal. De Helmondse keeper startte in de basis bij Jong Ajax, dat op bezoek ging bij RKC Waalijk. Veel plezier zal El Maach niet aan zijn debuut beleefd hebben. Hij kreeg in de eerste helft binnen 35 minuten vier doelpunten om de oren. Het werd uiteindelijk 4-1. 

El Maach begon met voetballen op de Braak, bij derdeklasser MULO. Via de gezamenlijke jeugdopleiding van VVV-Venlo en Helmond Sport kwam El Maach terecht bij Vitesse. Na één seizoen was Ajax echter al overtuigd, waar hij nu alweer anderhalf jaar voetbalt. Eerder deze maand mocht El Maach al mee met Ajax dat op trainingskamp ging in Amerika.

Volledig scherm
© Pro Shots / Toin Damen
  1. De Boer klaar voor debuut bij Atlanta: ‘Groep oogt scherp’

    De Boer klaar voor debuut bij Atlanta: ‘Groep oogt scherp’

    Frank de Boer staat voor zijn officiële debuut bij Atlanta United. De 48-jarige trainer speelt in de Nederlandse nacht van donderdag op vrijdag met zijn Amerikaanse ploeg in Costa Rica tegen Herediano, in de achtste finales van de Concacaf Champions League. ,,We hebben een heel goede voorbereiding gehad en de groep oogt scherp’', zegt De Boer. ,,Natuurlijk kan het nog beter, maar iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen.’'