Volledig scherm
© BSR Agency

PSV’er Ihattaren in voorlopige selectie Marokko, speler heeft nog geen keuze gemaakt

PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren is door de nieuwe Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic opgenomen in de voorlopige selectie. De in Utrecht geboren voetballer heeft nog geen keuze gemaakt tussen Oranje en Marokko, het land van zijn ouders. 

Of Ihattaren ook tot de definitieve selectie zal behoren, is nog de vraag. Halilhodzic, die deze week de vertrokken Hervé Renard opvolgde, heeft namelijk liefst 46 spelers in zijn voorlopige selectie gezet. Marokko oefent op 6 september tegen Burkina Faso en op 10 september tegen Niger.

Pas als Ihattaren een definitieve uitnodiging ontvangt, zal de PSV’er een keuze moeten maken. Die heeft op zijn beurt laten weten geen haast te hebben met het nemen van een beslissing. Tot op heden kwam de middenvelder telkens uit voor Nederlandse jeugdploegen.

  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.