Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Pro Shots

PSV kan weer springplank worden

Landskampioen PSV houdt deze zomer rekening met het vertrek van vier, vijf basis-spelers. Maar de club kennende staat er straks wel weer een aardig elftal met een goede mix. Ook door het lokkende perspectief van de Champions League.

Door Maarten Wijffels

Zoet, Arias, Isimat, De Jong, Lozano. Het zou zomaar kunnen dat deze vijf spelers komende zomer vertrekken bij PSV. Voeg daar de onzekere positie van huurling Marco van Ginkel aan toe en je praat over het geraamte van het kampioenselftal.

  1. Blind: Niks aan de hand, ik heb weleens 13 punten achtergestaan

    Blind: Niks aan de hand, ik heb weleens 13 punten achterge­staan

    Daley Blind erkent dat zijn ploeg vanmiddag tekortschoot tijdens de confrontatie met PSV (3-0). Toch maakt de 28-jarige centrumverdediger zich nog geen zorgen. ,,Het seizoen is nog vroeg, er is nog niks aan de hand", stelt Blind voor de camera van Fox Sports. ,,Ik heb weleens 13 punten achtergestaan op PSV. Toen waren ze ook al aan het juichen en dansen, maar aan het einde van de rit stonden wij met de schaal", aldus de verdediger die doelt op het seizoen 2011/2012. Destijds veroverde Ajax onder leiding van Frank de Boer inderdaad de titel na een achterstand van 13 punten.